Skip to main content

U heeft besloten dat u een koelbox wilt huren bij koelboxhuren.nl, maar hoe nu verder?

Stap 1:

Ga naar de gewenste koelbox en vul de verplichte invoervelden volledig en naar waarheid in. Klik vervolgens op verzenden.

Stap 2:

Vervolgens komt de aanvraag bij ons binnen. Zodra deze akkoord is, zult u een orderbevestiging + afhaaldatum van ons ontvangen per mail.

Stap 3:

U haalt de koelbox bij ons af op de besproken afhaaldatum. Bij het afhalen dient u de borg te voldoen (per pin of contant) en zal er een kopie worden gemaakt van uw (geldig)legitimatiebewijs.

Stap 4:

U brengt de koelbox terug op de afgesproken datum. De koelbox zal worden gecontroleerd op schades en een juiste werking. Zodra alles akkoord is ontvangt u een factuur en zullen wij het restant (betaalde borg – huurkosten) aan u terug betalen per bankoverschrijving of contant.

Bekijk de koelboxen

Koelbox huren bij Koelboxhuren.nl

Als u een koelbox gaat huren bij Koelboxhuren.nl kunt u de koelbox op een afgesproken datum bij ons ophalen. Wij eisen dan dat u borg betaald voor het huren van een koelbox. Na het huren van de koelbox brengt u deze op de afgesproken datum weer bij ons terug. Wij zullen deze vervolgens controleren op:

  • Werking
  • Schades
  • Uitstraling

Zodra alles akkoord is ontvangt u een factuur en zullen wij het restant (betaalde borg – huurkosten) aan u terug betalen per bankoverschrijving of contant. Door deze goede afspraken zijn wij hét adres waar u beslist en koelbox moet huren. Wij bieden koelboxen van zeer goede kwaliteit waar u veel plezier van zult hebben. Meer informatie? Benieuwd welke koelboxen u kunt huren? Bekijk gerust onze webshop, kom langs of neem contact op. Het team van Koelboxhuren.nl staat voor u klaar.

Koelbox huren doet u beslist bij Koelboxhuren.nl

Koelbox huren? Koelboxhuren.nl is een onderdeel van onze reeds draaiende webshop “koelbox4you.nl” en biedt u de mogelijkheid om een koelbox te huren in de buurt van Montfoort. Als één van de grootste koelboxenspecialist van de Benelux zijn wij beslist uw aangewezen partner. Wij hebben een overzichtelijke webshop en een ruim opgezette showroom waar u een koelbox kunt huren. Gaat u binnenkort op vakantie? Heeft u daarom een koelbox nodig? Wilt u geen dure koelbox kopen? Wilt u daarom een goede koelbox huren in de buurt van Montfoort? Wij bieden dan beslist dé oplossing. Koelboxhuren.nl biedt u de mogelijkheid om een koelbox naar wens te huren in de buurt van Montfoort. Met koelboxhuren.nl bieden wij de klant de kans om een grote uitgave uit te sparen wanneer zij bijvoorbeeld op vakantie gaan. Gebruikmakend van de kennis, ervaring en de middelen van Koelbox4you, zijn wij er van overtuigd dat we de klant nu nog beter van dienst kunnen zijn.

Koelbox soorten huren

Koelbox huren bij Koelboxhuren.nl? Bij ons heeft u een ruime keuze. U kunt o.a. de volgende soorten koelboxen huren:

  • Dometic Combicool
  • Dometic Tropicool
  • Dometic Coolfreeze
  • Mobicool

En daarnaast nog veel meer. Als u een koelbox wilt huren in de buurt van Montfoort verwijzen wij u naar onze webshop. Hier kunt u bekijken welke koelboxen u allemaal kunt huren. Bij koelboxhuren.nl huurt u al een koelbox vanaf 3 dagen! Neem snel een kijkje in ons assortiment en vergelijk de mogelijkheden.

Koelbox Dometic Combicool RC-1600 huren

Wilt u de koelbox Dometic Combicool RC-1600 huren? Dat kan beslist via onze webshop. Deze koelbox heeft een ruime inhoud van 33 liter en werkt op verschillende aansluitingen. Daarnaast heeft deze koelbox een koelvermogen tot 30 °C onder omgevingstemperatuur. Wilt u een koelbox huren die op gas werkt? Dan kunt u voor deze kiezen.

Koelbox huren bij Koelboxhuren.nl

Wilt u een koelbox huren bij Koelboxhuren.nl? Kies dan eerst de gewenste koelbox uit via onze webshop. Als u de gewenste koelbox hebt gevonden kunt u de verplichte invoervelden invullen. Wij zullen vervolgens contact met u opnemen. Meer informatie? Neem contact op of bekijk onze website.